BAYERN SE ZAHVALIO PERIŠIĆU? / Bild objavio što čeka Vatrenog i gdje bi mogao nastaviti karijeru

Image
Foto: Profimedia

Krilni napadač davna je želja Josea Mourinha

9.7.2020.
12:50
Profimedia
VOYO logo

Šest golova i deset asistencija u 31 nastupu, od kojih je samo tri odigrao od prve do posljednje minute, čini se da nije uvjerilo čelnike Bayerna da otkupe ugovor IvanaPerišića.

Jer, kako javlja njemački Bild, prema onome kako stvari stoje Vatreni će se ovog ljeta vratiti u Inter. Veliki je to udarac za krilnog napadača kojem je bio san ostanak u Münchenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morat će se zbog toga Perišić zadovoljiti činjenicom da mu je Bayern produžio ugovor do 23. kolovoza i završetka Lige prvaka. Imat će tako priliku nakon prvenstva i Kupa doći do još jednog velikog trofeja i na najbolji način oprostiti se od Bavaraca.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Bayern Munich's Croatian midfielder Ivan Perisic celebrates scoring the opening goal past Frankfurt's German goalkeeper Kevin Trapp (L) during the German Cup (DFB Pokal) semi-final football match FC Bayern Munich v Eintracht Frankfurt in Munich, southern Germany on June 10, 2020.,Image: 530018078, License: Rights-managed, Restrictions: DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND QUASI-VIDEO., Model Release: no

Međutim, pitanje je što ga čeka po povratku u Inter. AntonioConte lani je jedva dočekao da ga se riješi, iako je sve do tada bio jedan od ključnih igrača. No, u talijanskim medijima se nedavno pojavila priča da mu je spreman dati drugu priliku. Ako se to ne dogodi slijedi mu potraga za novim poslodavcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvijek je govorio da mu je želja zaigrati na Otoku, pa tko zna, možda se JoseuMourinhu ostvari davna želja pa ga napokon dovede, ali ne u Manchester United, nego u Tottenham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo