BAYERNOV TRENING PROTIV DINAMA

LEWANDOWSKI NIJE ZADOVOLJIO SUPRUGU: Dragi, ovo je već dosadno

Njemački mediji ističu nedorasli Dinamo i  slave Roberta Lewandowskog koji je u tjedan dana zabio deset golova, a na putu njegovih “žrtava” našao se i zagrebački Dinamo. Napadač Bayerna je u 2. kolu Lige prvaka utrpao tri pogotka Dinamu u pobjedi Bavaraca 5:0.

“Slabi Hrvati mogli su se tek nadati da Bayern neće zabiti više pogodaka.”, piše Spiegel.de nakon što je Bayern slavio s 5:0 protiv Mamićeve momčadi.

Gospođi Lewandowski bilo je dosadno

“Gospođi Lewandowski bilo je dosadno, dok njezin suprug ne prestaje zabijati golove…”, reakcije su njemačkih medija na uvjerljivu pobjedu Bayerna protiv Dinama.

“Dragi, ovo je već polako dosadno. Hahaha, naravno da je ovo šala. Volim te, Lewy! Ne pitajte me što je moj suprug jeo za doručak, to je tajna”, napisala je Anna Lewandowska na Instagramu.

 

Bayern je bio pravi, a Dinamo preslab za ovako kvalitetan i raspoložen njemački stroj. Sumnjamo, doduše, da bi se i jači suparnici od Dinama drugačije proveli na Allianz Areni. Možda s tek manje golova u mreži, jer neke pogreške u obrani bile su neoprostive.

Lewandowski kao Olić

“Dinamov niz od 45 utakmica bez poraza stao je u Njemačkoj. Međutim, Zagrepčani su jučer su bili daleko od vrhunske razine, pogotovo u obrani”, navodi Bild.

Za Bayern je utakmica protiv Dinama bila “tek trening”, smatra T-online.

“Bayern je bio nemilosrdan, Hrvati nisu imali šanse.  Za Bavarce je ovo bio tek malo teži trening”, piše na ovom portalu.

Inače, Lewandowski je peti igrač Bayerna  s hat-trickom u Ligi prvaka. Prije njega to su napravili Mario Gomez, Roy Makaay, Claudio Pizarro i – Ivica Olić.

Povratak na Net.hr