Bavarci se ne šale, remi u Parizu (VIDEO)

Bajern nadigao Juventus sa 2:0, PSŽ izbegao poraz od Barselone

3.4.2013.
0:23
VOYO logo

Fudbaleri Bajerna savladali su Juventus rezultatom 2:0 (1:0), dok su Pari Sen Žermen i Barselona odigralli nerešeno 2:2 (0:1) u prvim mečevima četvrtfinala Lige šampiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bavarci su na prepunoj "Alijanc areni" zasluženo pobedili neubedljivi Juventus. Domaći su poveli golom Davida Alabe posle samo dvadesetak sekundi, kada je lopta posle njegovog udarca iz daljine pogodila Artura Vidala, promenila smer i završila iza leđa Đanluiđija Bufona.

Drugi pogodak postigao je Tomas Miler u 63. minutu, prethodno je odbijenu loptu Bufona, posle udarca Gustava, Mandžukić prosledio do nemačkog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=ViryKEDR906Rsza0
szólj hozzá: PSG vs Barcelona 2:2 MATCH HIGHLIGHTS

U Parizu domaćin je predvođen Zlatanom Ibrahimovićem i Dejvidom Bekamom bio bolji tim na početku, imao čak i stativu posle udarca Ezekjela Lavecija, ali su gosti ipak prvi stekli prednost. Strelac je bio Lionel Mesi u 38. minutu, nakon odlične asistencije Danija Alveša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mesi je zbog povrede u poluvremenu napustio igru i Katalonci su u nastavku čuvali pednost sve do 80. minuta kada je Ibrahimović posle stative Tijaga Silve bio najsnalažljiviji i savladao Valdeza. U 88. minutu Barselona ponovo vodi, a strelac je bio Ćavi sa penala. Prethodno je golman PSŽ-a Sirigu je oborio Sančeza u kaznenom prostoru, sudija Štark je dosudio jedanaesterac.

Činilo se da će Barsa trijumfovati na "Parku prinčeva", ali je Matuidi u četvrtom miknutu nadoknade šutirao sa ivice kaznenog prostora i savladao Valdeza, koji je morao bolje da reaguje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo