PORUKA S VRHA

BARUNICA NAHVALILA BILIĆA: ‘West Hamov način se definitivno vratio’

Potpredsjednica West Hama, barunica Karren Rita Brady, obratila se navijačima West Hama povodom Međunarodnog dana žena, a tom je prilikom posebno istaknula koliko je zadovoljna dosadašnjim radom bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića.

“Ponosna sam što sam jedna od tri žene na izvršnim pozicijama u prve dvije engleske lige. Još sam ponosnija brojem žena koje su držale vodeće pozicije u West Hamu. Uvijek sam bila predana tome da žene dobiju priliku u nogometu, biznisu u kojem tradicionano dominiraju miuškarci”, poručila je barunica Brady u svom pismu te se osvrnula na klupske uspjehe ove sezone te na preseljenje na novi stadion.

Rasprodane sezonske ulaznice

“Već smo prodali sve sezonske ulaznice za utakmice na novom stadionu sljedeće sezone. Radimo sve kako bi povećali kapacitet na 60 tisuća. Prije nego što napustimo Boleyn Ground očekuje nas pet domaćih utakmica, a kako je rekao Slaven Bilić bit će kao da se radi o pet utakmica finala kupa”, napisala je Brady.

“Zahtjevi za ulaznicama su ogromni. Nisam time iznenađena jer su imenovanje Slavena Bilića za trenera i igrači koje su on i uprava doveli, dali su novu snagu klubu – West Hamov način se definitivno vratio. Igramo fantastičan nogomet, pobjeđujemo i naši najbolji nogometaši nagrađeni su novim ugovorima – zasigurno nismo više klub koji prodaje igrače”, poručila je barunica, koja je već 23 godine u klubu.

Sljedeći izazov Slavena Bilića je kako izboriti polufinale FA kupa. U nedjelju, naime, gostuju na Old Traffordu gdje ih dočekuje Manchester United.

Povratak na Net.hr