Barsini detektivi pratili Pikea godinu dana

Bizaran skandal potresa katalonski klub

15.4.2013.
15:40
VOYO logo

Španski "El Mundo Deportivo" objavio je ekskluzivnu priču u kojoj se tvrdi da je Barselona od septembra 2009. do oktobra 2010. godine plaćala privatne detektive da prate i prikupljaju podatke o kretanju i ponašanju člana tog kluba Đerara Pikea.

Kako tvrdi katalonski list, detektivi su imali osnovni zadatak da redovno proveravaju bankovni račun fudbalera zbog njegove naklonosti prema kockanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U izveštaju se navodi da je Pike u više navrata uhvaćen kako za jedno popodne u kazinu troši između 3.000 i 4.000 evra, kao i da se "navukao" na kocku dok je nastupao za Mančester Junajted u period od 2004. do 2008. godine.

I ranije su britanski tabloidi objavljivali informaciju da je španski reprezentativac u jednom danu izgubio oko 30.000 evra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pored zagledanja u Pikeov džep, čelnike Barselone je interesovalo gde izlazi, koliko dugo provodi vremena telefonirajući i kako vozi...

Utvrđeno je da je pre utakmice Barselona - Tenerife telefonom pričao do 1:23 posle ponoći, a posle pobede nad Seviljom u januaru 2010. godine bio na "žici" do 5:41 ujutru, a izveštaji agenata govore da Pike nekoliko puta uhvaćen kako vozi preko 200 kilometara na sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje je kako će defanzivac Barselone, koji je nedavno dobio sina sa pevačicom Šakirom, reagovati na ove navode "El Munda".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo