BARCELONI SE SPREMAJU PROBLEMI: / Jedna odluka ovog ljeta mogla bi skupo koštati španjolske prvake

Image
Foto: AFP

Ljetno pojačanje počelo je izražavati nezadovoljstvo.

4.10.2018.
12:51
AFP
VOYO logo

Odluka da ovog ljeta iz Bayerna dovedu Artura Vidala mogla bi se Barceloni u konačnici pokazati kobnom. Jer, Čileanac je poslije utakmice s Tottenhamom pokazao što misli o odluci trenera Ernesta Valverdea da ga u igru ubaci tek u 87. minuti.

Nije veznjak tijekom karijere navikao grijati klupu, što mu se događa otkako je stigao na Camp Nou. U Bayeru, Juventusu i Bayernu redovito je bio prvi izbor trenera, a to se sada promijenilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grije klupu

Ukupno je ove sezone u devet nastupa skupio samo 176 minuta. Najviše je vremena na terenu proveo protiv Girone kada je igrao 58 minuta. Na ostalim susretima, osim s Atheleticom (55'), nije na travnjaku bio niti 20 minuta.

Stoga je bilo pitanje kada će početi pokazivati znakove nezadovoljstva. Počelo je nakon izmjene protiv Athletica, a sinoć se pak oglasio na Instagramu kada je grafikom iskazao svoje mišljenje o ulasku u igru u samoj završnici susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

Poznato je da je Vidal teškog karaktera što bi se moglo pokazati problematičnim za Barcelonu. U Juventusu su imali problema s njim zbog stvari izvan travnjaka, Sampaoli ga je nazvao alkoholičarom, a i u Bayernu se svima dizala kosa na glavi među ostalim i zbog njegovog noćnog života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo