BARCELONA STRAHUJE OD OVAKVOG SCENARIJA: / Real dovodi spektakularno pojačanje u napadu?

Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO

Argentinac je ove sezone drugi najefikasniji igrač u Engleskoj te u prosjeku zabija svaku 101 minutu.

19.12.2017.
9:10
AFP, JOSEP LAGO
VOYO logo

Argentinski napadač Sergio Aguero mogao bi uskoro napustiti Manchester City i postati igrač Real Madrida. Naime, španjolski novinar Jose Alvarez Haya tvrdi da 29-godišnjak osjeća da ga opet Guardiola ne cijeni dovoljno i da je voljan napustiti klub.

Također, istaknuo je da je spreman na taj potez iako voli klub i navijače. Aguero je burno reagirao tijekom utakmice s Tottenhamom kad ga je Guardiola izvadio u 58. minuti. Katalonac je poslije susreta izjavio da razumije njegove frustracije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Frustriran smanjenom minutažom

"To je normalno. Svi žele igrati i razumijem ga. On je vrhunski igrač, ali u tom sam trenutku trebao više energije na toj poziciji pa sam uveo Gabriela. Vjerujte mi, nikada ne želim povrijediti igrače. Razumijem ih jer sam i ja bio nogometaš. Žele igrati, ali ja moram donositi odluke. Prije utakmice mislio sam da je dobro da Sergio krene od prve minute i to sam rekao Gabrielu. Bio je tužan i uznemiren", rekao je Gaurdiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski novinar istaknuo je da Aguero posljednja tri mjeseca igra s bolnom petom, ali da se nikada nije žalio i uvijek daje 100 posto od sebe. Argentinac je ove sezone drugi najefikasniji igrač u Engleskoj te u prosjeku zabija svaku 101 minutu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo