BARCELONA SLAVI VATRENOG: / 'Bez ikakve dileme, najvažniji je Hrvat u povijesti kluba'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Vatrenog još jedna utakmica dijeli do velikog uspjeha.

1.3.2018.
11:23
AFP
VOYO logo

Zaigra li u četvrtak navečer protiv Las Palmasa hrvatski nogometaš Ivan Rakitić upisat će 200. nastup u dresu Barcelone. To je razlog zbog kojeg su mu katalonski mediji posvetili dosta pažnje.

"Rakitić je bez sumnje najvažniji hrvatski nogometaš u povijesti Barcelone. Ne samo zbog nadolazeće 200. utakmice nego i zbog mnoštva naslova koje je osvojio", piše Sport, koji je obavio i razgovor s Vatrenim. Poznato je da su boje kluba prije njega branili Goran Vučević i Robert Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nezaboravan trenutak

"Obojicu poznajem jako dobro. Nedavno sam s Goranom popio kavu dok je bio u Barceloni. Godinama sam surađivao s Prosinečkim u reprezentaciji. Jako sam ponosan što sam privukao mnoštvo fanova u Hrvatskoj da navijaju za Barcu, jer puno naših igrača igra za Madrid. Hrvati bi trebali više naginjati nama nego njima", kazao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon njega najviše nastupa u dresu Katalonaca upisao je Prosinečki. Između 1995. i 1997. odigrao je 22 utakmice, a razlog tako malom broju su brojne ozljede. Vučević je pak odradio dvije utakmice za prvu momčad, a Haliloivć jednu u kupu s Elcheom, Istim klubom protiv kojeg je Rakitić upisao debi.

"Bio je to nezaboravan trenutak", kazao je veznjak. Što se tiče skorašnjeg 200. nastupa poručio je ih želi upisati puno više. Potom se okrenuo nezaboravnim trenucima u dresu Barce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Asistencije Messiju i bolni porazi

"Zaigrati protiv Seville po prvim put na Camp Nou bilo je posebno. Naravno tu je i finale Lige prvaka u Berlinu. Najgori trenuci su mi bili porazi od PSG-a i Juventusa", poručio je. Kada je u pitanju suradnja s Messijem rekao je su mu se posebno dvije asistencije Argentincu upisala u sjećanje. Protiv Deportiva u gostima i Granade doma. Također, PSG je istaknuo kao najtežeg suparnika s kojim se sučelio otkako je u Barci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne samo zbog poraza nego i zbog načina igre. Uništili su nas u Parizu, ali smo se im uzvratili, no to su dvije priče", poručio je hrvatski nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo