BARCELONA SE SJETILA HALILOVIĆA: / 'Rakitić mi je rekao da je ovo za njih važna utakmica'

Image
Foto: Facebook

Hrvatski nogometaš u četvrtak će odmjeriti snage s bivšim klubom.

27.2.2018.
12:19
Facebook
VOYO logo

U rano proljeće 2014. godina Barcelona je postigla dogovor s Dinamom o transferu tada velikog talenta Alena Halilovića U21) u redove katalonskog diva. Međutim u tri godine (jednu je proveo na posudbi u Sportingu) koliko je bio član Barce nije se uspio probiti i postati standardan član prve momčadi.

U ljeto 2016. potpisao je s njemačkim HSV-om da bi već nakon nekoliko mjeseci frustriran malom minutažom otišao na posudbu u Las Plamas gdje se nalazi i sada. Ovog četvrtka njegov klub ugostit će vodeću momčad Primere, a tom prilikom Halilović je izašao pred novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čuo se s Rakitićem

"Rakitić mi je rekao da je ovo za njih važna utakmica jer im je Atletico blizu", poručio je bivši dinamovac koji je ostao u bliskim odnosima s Vatrenim i nakon odlaska iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom prilikom posebno je pohvalio Lionela Messija.

"On je najbolji igrač u povijesti i sjajna je osoba. Ne znam hoće li igrati, ali on uvijek želi biti na travnjaku i svake godine odigra puno utakmica", kazao je Halilović. Istaknuo je i da je za njega poseban osjećaj igrati s Barcelonom jer je dvije godine tamo proveo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjtili ga se u Barci

"Moramo ih puno pritiskati, čuvati loptu u posjedu, a ako stvorimo prilike moramo ih iskoristiti jer ih nećemo puno imati", poruka je hrvatskog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Barceloni su se, inače, uoči ovog susreta sjetili svog nekadašnjeg igrača. Naime, Halilović je jedan od desetorice koji je nosio dres njihovog kluba i Las Palmasa.

"Stigao je u Barcu B u sezoni 2014./15. te je dao četiri gola. Za prvu momčad debitirao je protiv Elchea u Kupu kralja. Sada igra za Las Plamas, a ove sezone je upisao jedan gol i asistenciju", stoji na službenoj klupskoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo