BARCA RIJEŠILA PITANJE TRENERA: / Predsjednik kluba najavio tko će tko će voditi momčad iduće sezone

Image
Foto: Profimedia

Na ovaj način stao je u kraj svim glasinama koje su se pojavljivale

23.5.2019.
13:24
Profimedia
VOYO logo

Šokantna poraz od Liverpoola u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka doveo je u pitanje status Ernesta Valverdea u Barceloni. Potpisao je on početkom godine novi ugovor, ali nakon što je momčad prokockala prednost od 3:0 počele su se pojavljivati glasine da će biti smijenjen. Međutim, predsjednik kluba JosephMariaBartomeu u četvrtak je odbacio sve te navode.

"U potpunosti vjerujemo Ernestu Valverdeu. U prvenstvu smo bili dominantni i osvojili smo ga tri kola prije kraja. Tko god što mislio osvojiti La ligu velika je stvar", kazao je i dodao kako je svjestan da su navijači razočarani ispadanjem iz Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra vijest za Rakitića

Ovo je dobra vijest i za IvanaRakitića. Poznato je da Valverde slaže momčad po načelu Hrvat i desetorica ostalih. Vatreni mu je nezamjenjiv otkako je postao trener i svim silama nastoji ga zadržati nakon što su zapeli pregovori oko novog ugovora.

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE
Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Barcelona's football club president Josep Maria Bartomeu speaks during a press conference on May 29, 2017 at Camp Nou stadium in Barcelona to announce that Spanish coach Ernesto Valverde Ernesto Valverde will be the new coach of team. / AFP PHOTO /

Vezni igrač hrvatske reprezentacije poručio je u srijedu, inače, kako je njegovo mjesto u momčadi Barcelone zauzeto pa da na njegov status iduće sezone neće utjecati dolazak FrenkijadeJonga iz Ajaxa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je da su ga doveli. Posebno jer dolazi mladi momak koji igra jako dobro pa mi je drago što se klub pojačao. Svaki dobar igrač može doći, zbog toga sam sretan. No također svatko ima svoje mjesto. On dolazi ali sam uvjeren da ne dolazi na moje mjesto jer je ono zauzeto“, rekao je Rakitić u razgovoru za novine Mundo Deportivo sa sjedištem u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo