BARCA PREDSTAVILA DVIJE PONUDE ZA NEYMARA: / Jedna nikako nije dobra za Vatrenog, evo o čemu se radi

Image
Foto: Profimedia

Brazilac se silno želi vratiti na Camp Nou

13.8.2019.
18:18
Profimedia
VOYO logo

Teški pregovori vode se između PSG-a i Barcelone oko Neymara. Francuski prvak je nepopustljiv i kako javlja Marca traži 250 milijuna za jednog od najboljih nogometaša na svijetu. Katalonci pak svim silama nastoje sniziti njegovu cijenu i nude pola svoje momčadi kao dio dogovora.

Samuel Umtiti, IvanRakitić, OusmaneDembele i PhilippeCoutinho navodno suigrači kojih bi se španjolski prvak riješio, a Parižane zanima samo posljednji od njih, tvrdi madridski list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ogroman problem Barci predstavlja i to su zadnji klub kojem PSG želi prodati Brazilca. Dvije strane su su izrazito lošim odnosima. Francuzi im posebno zamjeraju način na koji su željeli dovesti Varrattija prije dvije godine. Od tada je odnos dvaju klubova narušen i zato PSG radi probleme Barci i zbog toga inzistiraju na tako visokoj odšteti.

Katalonski Sport, pak, objavio je u utorak da je jaka delegacije Barce stigla u Pariz na pregovore, koji su u ranoj fazi. Napominju da neće biti laki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije opcije

Također, ističu da se delegacija na čelu s Ericom Abidalom već sastala sa sportskim direktorom PSG-a Leonardom te su mu predstavili svoje ponude.

Jedna uključuje Coutinha i Rakitića ili Tobida plus 60 do 80 milijuna, a druga ugovor o posudbi s obaveznim otkupom idućeg ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG se navodno raspitivao za Semeda, ali su dobili odgovor da nije na prodaju.

I dok se vode teški pregovori, oko njega, pogledajte što on radi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo