banner

VRUĆA ROBA

BARCA PRATI JEDNOG OD NAJVEĆIH TALENATA SVJETSKOG NOGOMETA: Real, PSG, Juve, United i drugi dobili opasnu konkurenciju

Zbog čudesne forme postao je jedan od najpoželjnijih igrača današnjice

Sedamnaest golova u 14 nastupa ove sezone najbolje govori o tome da čudesna forma Erlinga Haalanda od lani nije bila slučajnost. Prošle sezone je u 40 utakmica u Austriji i Njemačkoj postigao 44 gola što je uvjerilo brojne velikane da je on sljedeća velika stvar svjetskog nogometa. Zbog svega toga ne čudi da je na meti cijele Europe.

Manchester City, Manchester United, Juventus, Paris Saint-Germain i Real Madrid spominju se već neko vrijeme, a prema talijanskom novinaru Fabriziju Romanu i Barcelona prati situaciju oko mladog norveškog napadača.

Kataloncima je problem što su trenutačno u financijskoj krizi te sasvim sigurno neće moći izdvojiti 100 milijuna eura za njega ako ne prodaju neke od svojih zvijezda.

Eventualnom predajom Messija u siječnju mogli bi skupiti dovoljno sredstava. Budućnost Argentinca još visi u zraku nakon što je ljetos zatražio transfer. Ugovor mu istječe na kraju ove sezone i ne proda li ga Barca na zimu postoji mogućnost da ode besplatno. No, to je za sada samo teorija jer tko zna kakvu će Messi odluku donijeti. Barca je njegov dom 20 godina i sigurno neće tek tako otići s Camp Noua. Pogotovo ako ove sezone osvoje trofeje.

Povratak na Net.hr