OGROMNA POMOĆ GRADU

BAD BLUE BOYSI U OVIM KRIZNIM DANIMA KRENULI U NOVU PREDIVNU AKCIJU: ‘Pridruži se, Zagreb nas sve treba’

Iako su nebrojeno puta sudjelovali u raznim humanitarnim akcijama, “Zločesti plavi dečki” su posljednjih dana svojim akcijama oduševili hrvatsku javnost

Bad Blue Boysi ne miruju već su krenuli u novu akciju dobrovoljnog prikupljanja krvi.

BBB su na društvenim mrežama pozvali sve svoje članice na darivanje krvi u utorak od 8 do 19 sati u Petrovu 3 kako bi se u ovim kriznim danima održala konstantna medicinska skrb naših sugrađana.

“Pridruži se, Zagreb nas sve treba,” poručili su Boysi.

Oduševili hrvatsku javnost

Zbog otkazivanja više velikih terenskih akcija darivanja te niskih zaliha krvi, iz Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu pozivaju sve na darivanje krvi.

Preporuča se dolazak u manjim skupinama i poštivanje uputa o razmaku i izbjegavanju neposrednog fizičkog kontakta uz obvezno nošenje maske za lice.

Premda su nebrojeno puta sudjelovali u raznim humanitarnim akcijama, “Zločesti plavi dečki” su posljednjih dana svojim akcijama oduševili hrvatsku javnost.

[FOTO] SAMO JEDNA PORUKA BILA JE DOVOLJNA DA GRAD PROTEKLE NOĆI MIRNIJE SPAVA: Zagrebe, oni su tvoj štit, uvijek prvi kad treba

Velika pomoć nakon potresa

Nakon što su zbog pandemije koronavirusa selili Kliničku bolnicu Dubrava te starima i nemoćnima širom grada raznosili lijekove i namirnice, odmah su se uključili i u pomoć nakon serije potresa koji su pogodili Zagreb.

[FOTO] ZAGREBE, NEMA PREDAJE, ČUVA TE TVOJA PLAVA VOJSKA! Niste ni svjesni što se sve jučer događalo na zagrebačkim ulicama i u bolnicama

Gotovo tisuću ih se stavilo na raspolaganje vatrogascima, policiji, civilnoj zaštiti, zdravstvenim djelatnicima.

U Petrovoj su pomagli trudnicama koje su zbog potresa morale napustiti rodilište, a potom su pomogli u selidbi pacijenata i opreme iz bolnice Jordanovac na ‘Rebro’.

Povratak na Net.hr