BABIĆ PROGOVORIO O PRIPREMAMA ZA SP: / Pogledajte koju torturu prolaze hrvatski reprezentativci

Image
Foto: Screenshot

Hrvatska rerpezentacija u Umagu se nalazi točno na polovici druge faze priprema za Svjetsko prvenstvo do kojeg je ostalo još samo sedam dana.

6.1.2017.
12:38
Screenshot
VOYO logo

Kako javjuu iz HRS-a, u Umagu se trenira uglavnom dvaput dnevno, a jutarnji i popodnevni treninzi se razlikuju. Izbornik Željko Babić pojasnio na čemu se radi na treninzima.

"U jutarnjim treninzima akumuliramo fizičku snagu. Radimo dosta na kondiciji. U poslijepodnevnim treninzima radimo isključimo na taktici i puno trčanja kroz rukomet jer se nadam brzoj igri na Prvenstvu. Promijenili smo koncept te sva trčanja koja radimo, radimo isključivo s rukometnom loptom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi dio priprema odrađivao se u Ivanić-Gradu sa 16 igrača. Reprezentacija se kompletirala tek dolaskom ‘Nijemaca’ koji su se priključili u Umagu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na drugi dio priprema došli su nam igrači koji imaju važnu ulogu u obrani i naravno da smo kompletirali napad i obranu. Više radimo na obrani jer je ona jako bitna. Naime, uz čvrstu i fleksibilnu obranu imat ćemo i tranziciju na kojoj želimo graditi našu igru".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije puta u Francusku hrvatsku izabranu vrtsu čekaju dvije pripremen utakmice u sklopu Croatia Cupa na kojem će snage odmjeriti s Tunisom i Crnom Gorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmice odlično dolaze u ovoj fazi kako bi isprobali nova kretanja koja imamo te da možemo probati nove igrače koji još nisu igrali za reprezentaciju. Vidjet ćemo koje su njihove sposobnosti i kako funkcioniraju pod pritiskom. Čekaju nas dvije odlične utakmice. Iskoristit ćemo ih u taktičkom smislu. Napravit ćemo rotacije slične kao što bi trebale biti na Svjetskom prvenstvu. Očekujem dvije utakmice koje će nam pokazati određene stvari, jesmo li na dobrom putu te kako stojimo bez obzira na rezultat".

Hrvatska svjetsku smotru i svoj nastup u skupini C otvara protiv Saudijske Arabije 13. siječnja u 20:45 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


CROATIA CUP CRNA GORA – TUNIS 7.1.2017. u 18 sati HRVATSKA – TUNIS 8.1.2017. u 18 sati HRVATSKA – CRNA GORA 9.1.2017. u 18 sati

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo