BEZ DLAKE NA JEZIKU

BABIĆ EKSPRESNO ODGOVORIO NA HRGOVIĆU: ‘Divljak’ nije mogao šutjeti, pogledajte što je napisao na Instagramu

Boksači se već dulje vremena prepucavaju preko medija i društvenih mreža

Alen Babić je slučaj za psihijatriju. Nemam potrebu ni želju odgovarati na te njegove prozivke. Ako moj tim odluči da se nekad trebam boriti s njim, rado ću ga ušutkati i pokazati gdje mu je mjesto.

HRGOVIĆ UŽIVO NA TELEVIZIJI POSLAO NAJŽEŠĆU PORUKU BABIĆU: ‘On je slučaj za psihijatriju, ušutkat ću ga ako tako odlučimo’

Poručio je to najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović tijekom razgovora za RTL nakon pobjede protiv Rydella Bookera ovog vikenda.

Odmah potom Babić mu je odgovorio putem Instagrama:

“Živim besplatno u glavi duckfacea”.

 

Hrgović je, inače, u ponedjeljak je po povratku Zagreb također rekao što misli o izjavama Alena Babića, koji je rekao da bi se želio boriti sa Hrgovićem, ali da ga se on boji. Babić je profesionalnu karijeru počeo u srpnju prošle godine i u dosadašnjih pet borbi protiv slabo poznatih protivnika ostvario je isto toliko pobjeda prekidom ili nokautom.

“On svojim ponašanjem i načinom boksa dovoljno govori o sebi. Boksački je jako limitiran i nema predispozicije da bude u svjetskom vrhu. Ima taj ‘trashtalk’, moje ime mu je često u ustima i skužio je da to prolazi po raznim portalima”, izjavio je Hrgović.

Povratak na Net.hr