ISPALI IZ LIGE PRVAKA

AUSTRIJSKI MEDIJI BJESNE NA SUCA: ‘Salzburg je prevaren, poništen je čisti pogodak’

I dok će Rijačani danima slaviti povijesni uspjeh i plasman u doigravanje za Ligu prvaka, austrijski Salzburg s gorčinom će se prisjećati 54. minuti utakmice na Rujevici i poništenog čistog gola.

“Ovo je bio vrlo gorak trenutak za nas. Uvjeren sam da smo bili bolja momčad i da smo zaslužili prolazak dalje. Dečki su dali sve od sebe, ali nisu za to nagrađeni. Sada nemam vremena za razmišljanje o propuštenoj prilici jer moramo gledati naprijed”, rekao je je trener Marco Rose poslije susreta.

SALZBURGU PONIŠTEN ČISTI GOL: Kardinalna pogreška suca razbjesnila Austrijance

Austrijski mediji osvrnuli su se na neuspjeh njihovog prvaka. Kurier ističe da Salzburg niti u desetom pokušaju otkako je u vlasništvu konglomerata nije uspio izboriti Ligu prvaka. To im je, ističu, 12 put zaredom da se nisu plasirali u grupnu fazu”, piše Kurier.

DRAMA NA RUJEVICI: Trener Salzburga planuo poslije ispadanja, redari spriječili obračun sa sucima

“Loša sreće i sudačke pogreške izbacila je Salzburg koji sada mora igrati u doigravanju Europske lige. Dva puta su dali gol, ali turski sudac Hüseyin Göcek ih je poništio zbog zaleđa. Kod drugo gola je pogriješio. Stefan Ristovski je bio na gol liniji pa Yabo nije mogao biti u zaleđu” , navodi Kurier.

Salzburger Nachrichten piše pak kako se Salzbuirg osjeća prevareno.

“Austrijanci su bili bolji. Momčad Marca Rosa imala nekoliko prilika, ali nisu imali sreće. Dva puta su zabili, ali je sudac svirao zaleđe. Yabo je dao regularan pogodak, ali je sudac donio pogrešnu odluku”, pišu Austrijanci.

 

Povratak na Net.hr