AUSTRALAC ZAPREPASTIO TENISKI SVIJET: / Razbijao rekete, svađao se, vrijeđao suca, publiku gađao cipelama....

Image
Foto: Profimedia

U svibnju je diskvalificiran s turnira u Rimu jer je u napadu bijesa bacio stolac na terenu

15.8.2019.
14:02
Profimedia
VOYO logo

Australski tenisač Nick Kyrgios ponovno je izazvao interes javnosti nesportskim ponašanjem nakon poraza u drugom kolu teniskog ATP turnira u Cincinnatiju gdje ga je sa 6-7 (3), 7-6 (4), 6-2 pobijedio Rus Karan Hachanov

U porazu protiv Hachanova Kyrgios je slomio dva reketa, a nakon meča se nije rukovao s irskim sucem FergusomMurphyjem i bacio je cipele u publiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka ga kazna

Kyrgios je dobro igrao prva dva seta, a kada je izgubio drugi set rekao je sucu da ide na WC. Sudac mu nije dopustio, ali ga je Australac ignorirao suca i napustio je teren uzevši sa sobom dva reketa.

Na videosnimci se vidi kako je ušao u hodnik svlačionice razbijajući rekete, a onda se okrenuo i vratio na teren. Poslije toga, cijelo se vrijeme dok je bio na terenu žalio i svađao se sa sucem, a po završetku meča ga je i opsovao i nije se rukovao s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Nick Kyrgios in action during his second-round match Western and Southern Open tennis tournament, Day 3, Cincinnati, USA - 14 Aug 2019, Image: 465414851, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial

Kyrgios, 27. tenisač svijeta, u više je navrata kažnjen novčano zbog svog nesportskog ponašanja, a u svibnju je diskvalificiran s turnira u Rimu jer je u napadu bijesa bacio stolac na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo