GADNO...

ATRAKTIVNA BIVŠA PRVAKINJA UFC-A POKAZALA UŽASNU OZLIJEDU: Krv joj tekla na sve strane – ‘Slike gledate na vlastitu odgovornost’

Joanna se malo zanijela na treningu i doživjela je tešku ozljedu potkoljenice

Bivša UFC prvakinja, Joanna Jedrzejczyk, već godinu dana ne zalazi u oktagon. Nagomilala je ponešto poraza, a u međuvremenu se pojavila i pandemija koronavirusa, pa je Poljakinja malo odmorila od mečeva.

Međutim, Joanna nije odustala od MMA-a, ona i dalje svakodnevno trenira i dovodi se u natjecateljsku formu, a najbolji dokaz tome je jedna od njezinih posljednjih objava na Instagramu.

Joanna se malo zanijela na treningu i doživjela je tešku ozljedu potkoljenice. Zadobila je ogromnu ranu na cjevanici zbog koje je morala na Hitnu. Krvi je bilo posvuda, a rana je bila toliko duboka da ju je neugodno gledati.

“Znači, želite biti borac? Ja nisam model, ja sam MMA borkinja. Povucite prstom ulijevo i pogledajte fotografije na vlastitu odgovornost. Dobra vijest je da se mogu treningu vratiti već sutra. Veliko hvala kirurgu Barteku Maminskom te brzoj reakciji i ljubaznosti osoblja Hitne službe”, napisala je Joanna ispod slike.

Kao što je Poljakinja rekla, slike gledate na svoju odgovornost.

Povratak na Net.hr