ATLETICU OVO NIJE USPJELO PREKO DVIJE GODINE: / Simeoneove trupe rastavile Osasunu na proste faktore

Image
Foto: Profimedia

Na ljestvici vodi Barcelona sa 64 boda, pet više od Real Madrid

17.6.2020.
23:56
Profimedia
VOYO logo

U susretu 29. kola španjolskog nogometnog prvenstva Atletico Madrid je rutinski odradio gostovanje kod Osasune pobijedivši sa 5-0.

Atletico je do pobjede došao postigavši jedan gol u prvom, a čak četiri u drugom poluvremenu, a s tri nova boda skočio je sa šestog na četvrto mjesto ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci za madridski sastav bili su Joao Felix (27, 56), Marcos Llorente (80), Alvaro Morata (83) i Yannick Carrasco (89). Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko nije nastupio za goste zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranije odigranom susretu Eibar i Athletic Bilbao su odigrali 2-2, dok je susret između Real Valladolida i Celte završio bez pogodaka.

Athletic je poveo u osmoj minuti golom Raula Garcije iz kaznenog udarca, no domaćin je u nastavku okrenuo rezultat preko Kikea (19) i Fabiana Orellana (78-11m). Ipak, vodstvo domaćina je trajalo samo tri minute, u 81. minuti je izjednačio Asier Villalibre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U susretu između Real Valladolida i Celte nije bilo golova, a najbolju priliku na utakmici imali su gosti u 71. minuti. Međutim, Iago Aspas nije realizirao jedanaesterac.

Na ljestvici vodi Barcelona sa 64 boda, pet više od Real Madrida kojeg u četvrtak očekuje ogled protiv Valencije. Sevilla je treća sa 51 bodom, dok Atletico Madrid na četvrtom mjestu ima 49 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo