ARSENAL SRUŠIO UNITED U VELIKOM DERBIJU: / Topnici zaustavili čudesan niz Ole Gunnara Solskjaera

Image
Foto: AFP

Ovo je prvi poraz Uniteda na gostovanju otkako je klupu preuzela norveška legenda

10.3.2019.
19:26
AFP
VOYO logo

U derbiju 30. kola Premier lige Arsenal je u nedjelju na svom stadionu svladao Manchester United sa 2-0 pogocima Granita Xhake (12) i Pierre-Emericka Aubameyanga (69-pen).

Prvi poraz u gostima

Time je prekinut uspješan niz u Premier ligi pod trenerskom palicom Solskjaera (10 pobjeda i 2 remija), a ujedno to je prvi poraz Manchester Uniteda u gostima u svim natjecanjima otkad ih vodi Norvežanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kiks Chelseaja, pobjeda Redsa

Nogometaši Chelseaja u nedjelju su na svom terenu izvukli remi u sudačkoj nadoknadi protiv Wolverhamptona, koji je vodio od 56. minute pogotkom Raúla Jiméneza. No, u samoj završnici susreta Eden Hazard (90+2) pogađa za 1-1. Hrvatski veznjak Mateo Kovačić igrao je do 57. minute za Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Liverpoola smanjili su zaostatak za vodećim Manchester Cityjem na jedan bod zahvaljujući 4-2 (2-1) domaćoj pobjedi protiv Burnleya u susretu 30. kola engleskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su poveli preko Westwooda (6), no Firmino (19) i Mane (29) su do odlaska na odmor preokrenuli rezultat, da bi u nastavku prvo Firmino (68) svojim drugim golom povisio na 3-1. U sudačkoj nadoknadi Gudmundsson (90+1) je prvo smanjio na 3-2, da bi Mane (90+3) svojim drugim pogotkom postavio konačni rezultat. Hrvatski stoper Dejan Lovren ostao je na klupi Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo