ARMADA SPREMA OKUPACIJU MAKSIMIRA: / Rijeka desetkovana ozljedama, uskoro odluka o Andrijaševiću

Image
Foto: PIXSELL, Nel Pavletić
Image
Foto: PIXSELL, Nel Pavletić

Nogometaše Rijeke u utorak čeka ogled s Lokomotivom u Kupu, dok u subotu gostuju na Maksimiru gdje će odmjeriti snage s Dinamom.

28.11.2016.
15:32
PIXSELL, Nel Pavletić
VOYO logo

Momčad Matjaža Keka ima šest bodova više od Modrih, pa je jasno koliki je ulog u ovom susretu. Međutim, slovenski stručnjak još ne razmišlja o toj utakmici.

"U Kupu nema filozofije, cilj je proći. Lokomotiva je mlada ekipa koja će biti željna pozitivnog rezultata. Razmišljamo samo o Lokomotivi, kvalitetnoj regeneraciji i pripremi za Kup", rekao je Kek na konferenciji za novinare uoči Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istog je mišljenja njegov pomoćnik Danko Matrljan s kojim je zajedno gostovao u emisiji Radija Rijeke.

Odluka o Andrijaševiću

"Pustimo sada Dinamo, mi razmišljamo isključivo o utakmici s Lokomotivom. Nama je i Kup važan. Derbijem u Maksimiru počet ćemo se baviti sutra navečer. Muče nas brojne ozljede, ali imamo kvalitetnu grupu igrača koji mogu odgovoriti na zahtjeve stavljene pred njih", rekao je Mrljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subotnji derbi izazvao je, inače, interes brojnih navijača Rijeke. Armada je povodom toga organizirala 'Bijeli vlak' te je pozvala navijače da se požure s prijavama jer je mjesta sve manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornik Armade Denis Povh poručio je putem Novog lista kako je moguće da na Maksimiru bude oko četiri tisuće navijača Rijeke, baš kao u posljednjem riječkom finalu Kupa Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo