PROBLEMI UOČI DERBIJA

ARMADA SPREMA OKUPACIJU MAKSIMIRA: Rijeka desetkovana ozljedama, uskoro odluka o Andrijaševiću

Nogometaše Rijeke u utorak čeka ogled s Lokomotivom u Kupu, dok u subotu gostuju na Maksimiru gdje će odmjeriti snage s Dinamom.

Momčad Matjaža Keka ima šest bodova više od Modrih, pa je jasno koliki je ulog u ovom susretu. Međutim, slovenski stručnjak još ne razmišlja o toj utakmici.

“U Kupu nema filozofije, cilj je proći. Lokomotiva je mlada ekipa koja će biti željna pozitivnog rezultata. Razmišljamo samo o Lokomotivi, kvalitetnoj regeneraciji i pripremi za Kup”, rekao je Kek na konferenciji za novinare uoči Lokomotive.

Istog je mišljenja njegov pomoćnik Danko Matrljan s kojim je zajedno gostovao u emisiji Radija Rijeke.

Odluka o Andrijaševiću

“Pustimo sada Dinamo, mi razmišljamo isključivo o utakmici s Lokomotivom. Nama je i Kup važan. Derbijem u Maksimiru počet ćemo se baviti sutra navečer. Muče nas brojne ozljede, ali imamo kvalitetnu grupu igrača koji mogu odgovoriti na zahtjeve stavljene pred njih”, rekao je Mrljen.


Uoči dvostrukog zagrebačkog gostovanja bijele osim ozljeda ozljede muči i kazna Franku Andrijaševiću. Uložili su Riečani žalbu na nju pa sada iščekuju srijedu i odluka Disciplinske komisije na uloženu žalbu.

Subotnji derbi izazvao je, inače, interes brojnih navijača Rijeke. Armada je povodom toga organizirala ‘Bijeli vlak’ te je pozvala navijače da se požure s prijavama jer je mjesta sve manje.

Glasnogovornik Armade Denis Povh poručio je putem Novog lista kako je moguće da na Maksimiru bude oko četiri tisuće navijača Rijeke, baš kao u posljednjem riječkom finalu Kupa Hrvatske.

Povratak na Net.hr