ARGENTINAC OTVORIO DUŠU: / 'Nisam htio napustiti Juve, kad je Ronaldo došao izbacili su me'

Image

Bivši Mandžukićev suigrač bio je najskuplje pojačanje talijanskog prvaka.

18.10.2018.
15:35
VOYO logo

Argentinski napadač otvorio je dušu Gazzetti dello Sport, a veliki dio prostora posvetio je odlasku iz Juventusa, posebno bolnoj temi.

"Od finala Kupa imao sam osjećaj da nešto ne štima. Tu sam utakmicu proveo na klupi, a onda je došao Ronaldo. Odluka o odlasku nije bila moja. Ja sam sve dao za Juventus i osvojio sam puno trofeja. Kada je Cristiano došao rekli su mi da žele skok u kvaliteti i da ne mogu ostati. Potom su tražili rješenje. Kao najbolja solucija ispostavio se Milan", rekao je Argentinac. Ova dva kluba odigrat će prvenstveni ogled 11. studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro derbi

"Hoći li ići po osvetu? Ne, nikako. Osjećam samo ljubav jer su moji suigrači i navijači su stvarno bili dobri prema meni, ali nikada nisam tražio da odem. U biti, kao što svi govore, izbacili su me", kazao je napadač. Potom je stigao na San Siro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odmah sam osjetio veliku ljubav od Milana i uvjerili su me da dođem", otkrio je. Upitan je potom što bi iz Juvea volio donijeti u Milan.

"Oni zabiju i pobijede, dok mi zabijamo puno golova kako bi pobijedili 6-3 ili 7-4. Moramo zabiti i pobijediti kao oni. Posjeduju pobjednički mentalite i u defanzivnoj fazi. Moramo naučiti zabiti i zatvoriti utakmicu kao Juve. Oni su poput ratnih strojeva. Međutim, i oni osjećaju pritisak kad suparnik zabije, ali do sada im nitko nije mogao preoteti Scudetto", poručio je Higuain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo