ARENA SE NAKLONILA JUNAKU: / 'Nije nam bilo lako ovih dana, ali ovo je bio spektakl. Francuska? Moramo igrati kao i danas'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatska rukometna reprezentacija je pobjedom protiv Norveške 32-28 (17-15) nastavila pobjednički niz u drugom krugu Europskog prvenstva pred 15.

20.1.2018.
22:34
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Junak pobjede nad Norveškom definitivno je bio vratar Ivan Stevanović. S 14 obrana (37%) bio je prvo ime susreta što je bio razlog zbog čega je krcata zagrebačka Arena cijelo vrijeme skandirala njegovo ime. Zaustavljao je Norvežane u čistim kontrama, šuteve s krilnih pozicija i sa šest metara.

Image
VELIČANSTVENA HRVATSKA RAZBILA NORVEŠKU: /

Kauboji na krilima fantastičnog Stevanovića ostali u igri za polufinale

"Ovo nam je bila presudna utakmica. Bilo je fantastično. Hvala ljudima što su došli u velikom broju. Bio je spektakl. Dobro smo igrali cijelu utakmicu", kazao je Stevanović za RTL. Vratari su za vrijeme cijelog turnira bili na udaru kritika zbog loših izdanja pa je im je ovakvo izdanje itekako trebalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

""Nije bilo lako ovih dana zbog kritika. Bilo nam je jako teško. Bio je jak pritisak, možda sam malo i kosu izgubio. Trebalo je malo da se otvori, da te neka lopta pogodi da osjetiš sigurnost. Ovo je bilo je puno bolje nego prije. Je li se otvorio put do polufinala? Vidjet ćemo", dodao je pa se okrenuo sljedećem susretu.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Francuska? Trebalo bi ući u utakmicu kao i danas. Poznajemo se dobro. Imaju nekoliko novih igrača. Imao četiri dana za odmoriti se i pripremiti", završio je.

Na ljestvici vode Francuska i Hrvatska sa po 6 bodova. Norveška i Švedska imaju po četiri, a Bjelorusija i Srbija su bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo