PROMJENE MEĐU MODRIMA

ANTOLIĆ OSTAO BEZ KAPETANSKE TRAKE: Cvitanović nagradio Ademija i pojasnio svoju odluku

Nogometaši Dinama upisali su novu pobjedu u 16. kolu hrvatskog prvenstva.

Na Maksimiru je gostovala Lokomotiva te ga je napustila s dva gola u mreži. Ono što je bilo zanimljivo vidjeti je da je povratnik u momčad Arijan Ademi utakmicu započeo kao kapetan, iako je u početnom sastavu bio i Domagoj Antolić.

“Već sam ranije rekao, nemamo samo jednog kapetana, već više njih. To uopće ne biti trebalo biti pod znakom pitanja. Mislim da je Ademi svojim stavom i kalvarijom kroz koju je prošao zaslužio isto tako da bude kapetan. U ovoj situaciji sam ga nagradio. Svi su oni za mene kapetani”, prokomentirao je svoju odluku trener Mario Cvitanović.

Domagoj AntolićFoto: Igor Kralj/PIXSELL

Utakmicu je na poluvremenu zbog ozljede morao napustiti Borna Sosa.

“Dobio je jedan udarac po zubima s kopačkom, nije se osjećao dobro, ali sad je već puno bolje. To je Sosa kakvog svi mi želimo. Upravo je radio ono što smo tražili. Gotovo su svi igrači radili ono što smo od njih tražili, pokazali su i koncentracija i trud. I Jan je odigrao jako dobro poluvrijeme, čestitke i to su slatke brige da imamo što više igrača u optimalnom stanju”, kazao je Cvitanović.

Utakmicu je propustio Soudani, a razlog je prema riječima trenera vodeće momčadi prvenstva problem s ozljedom prethodnog tjedna.

Povratak na Net.hr