ANCELOTTI ODBIO TALIJANE: / Slavni trener razočarao sunarodnjake, gdje će nastaviti karijeru?

Image
Foto: Profimedia

U iščekivanju novog izbornika, privremeno tu dužnost obavlja 46-godišnji Luigi Di Biagio, bivši igrač Intera i Rome i trener mladih nada.

29.4.2018.
12:09
Profimedia
VOYO logo

Carlo Ancelotti je odbio mjesto talijanskog izbornika koje je prazno od studenog prošle godine i eliminacije Azzurra u doigravanju za SP u Rusiji, pišu u nedjelju talijanski mediji.

"Corriere dello Sport" i "Gazzetta dello Sport" pišu kako je Ancelotti, koji je bez kluba otkako je smijenjen u minhenskom Bayernu prošle jeseni, u subotu telefonski obavijestio Talijanski nogometni savez (FIGC) da ne prihvaća njihovu ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak je većina talijanskih medija pisala o sastanku između Ancelottija i predstavnika FIGC-a Roberta Fabbricinija i bivšeg nogometaša Milana Alessandra Costacurte. Ti su mediji tada pisali i kako je Ancelotti sklon prihvaćanju dužnosti izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njega, na popisu eventualnih kandiadata za izbornika nalalaze se još imena Roberta Mancinija (Zenit St Pétersbourg), Antonia Contea (Chelsea) i Claudia Ranierija (Nantes).

Azzuri nemaju izbornika od odlaska Gian Piera Venture koji je smijenjen nakon što je Švedskau doigravanju za SP u Rusiji eliminirala Italiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo