ANCELOTTI NAPOKON PRONAŠAO NOVI KLUB: / 'Očekivao je poziv iz Engleske, ali on se nije dogodio'

Image
Foto: AFP

Slavni Talijan svojedobno se povezivao i s hrvatskom reprezentacijom.

22.5.2018.
20:01
AFP
VOYO logo

Još otkako je početkom sezone napustio klupu Bayerna krenula su nagađanja gdje će Carlo Ancelotti nastaviti karijeru. U jednom trenutku povezivalo ga se i s hrvatskom reprezentacijom, ali to je ostalo u domeni trača. Talijanski Corriere dello Sport u utorak je objavio da je Ancelotti napokon pronašao novi angažman. Tvrde da je sve dogovorio s Napolijem.

Sve gotovo

Naime, danima se nagađa da će Maurizio Sarri napustiti Partenopei, a Ancelotti je isplivao kao prvi kandidat te da je iskoristio boravak u Italiji gdje je došao na oproštaj Andrea Pirlo kako bi pregovarao s predsjednikom Napolija Aurelijem De Laurentiisom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Corriere tvrdi da je jedina zapreka poslu ostanak Sarrija, uz napomenu da to nije izgledno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još uvijek ne mogu vjerovati, ali tijekom godina ovaj izvor mi nikada nije dao pogrešnu informaciju", napisao je Ivan Zazzaroni.

Nadalje, tvrdi da De Laurentiis nikoga drugo nije kontantaktirao. Ancelotti je navodno očekivao poziv iz Arsenala, ali on nikada nije došao te da se sada nada povratku u Italiju. Treba napomenuti kako je Sky Italia pak objavila da će teško doći do ovog poslao, dok je Mauro Suma s Milan TV-a uvjeren da će Ancelotti odbio Napoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo