AMERIKANCI NAHVALILI HRVATSKU: / 'Oni bi u Tokiju mogli prekinuti vladavinu Dream Teama'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
24.8.2016.
14:59
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Osvrčući se na upravo završene Igre navode kako su one pokazale da SAD i s B timom lako dominira te da im ostatak svijeta nije blizu.

"Bez LeBrona Jamesa, Stepha Curryja, Russella Westbrooka, Kawhija Leonarda, Anthonyja Davisa i drugih SAD je osvojio zlato s pobjedom od 30 razlike nad Srbijom. Bilo je tijesnih utakmica, ali ishod finala nije bio upitan. No, to bi se moglo promijeniti u Tokiju 202o. SAD će i tada imati najveći izbor sjajnih košarkaša, ali diljem svijeta niču ozbiljni talenti. Najbolji primjer toga je draft 2016. deset od 16 košarkaša rođeni su izvan SAD-a. Četiri bi zemlje posebno mogle imati zvjezdanu moć do Tokija. Isrpričavamo se Španjolskoj, Srbiji, Litvi, Grčkoj i Njemačkoj, ali postoji veća opasnot po dominaciju SAD-a u košarci", piše Nation te nabrajaju kako je riječ o Francuskoj, Hrvatskoj, Australiji i Kanadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova generacija

Navode kako je za očekivati da će se na Igre u Tokio vratiti BojanBogdanović, Dario Šarić, MarioHezonja i DarkoPlaninić, dok tamo vjerojatno neće biti RokaUkića i Krunoslava Simona koji će tada imati po 35 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, kažu kako je Šarić s 22 godine na ovom turniru odigrao dobro te je pokazao rijedak talent na poziciji četvorke. S druge strane, navode kako Hezonja ima nevjerojatan talent kao šuter i strijelac te da s 21 godinom tek počinje grebati ispod površine.

"Bit će spremni za velike stvari u Tokiju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njih, dolazi i DraganBender, koji će 2020. imati tek 22 godine, a bio je četvrti pik na draftu. Također spominu i IvicuZubca te AntuŽižića "par 19-godišnjaka koji igraju na poziciji centra te su također izabrani na draftu", završavaju Amerikanci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo