AMERIKANCI NAHVALILI HRVATSKU: / 'Oni bi u Tokiju mogli prekinuti vladavinu Dream Teama'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
24.8.2016.
14:59
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Osvrčući se na upravo završene Igre navode kako su one pokazale da SAD i s B timom lako dominira te da im ostatak svijeta nije blizu.

"Bez LeBrona Jamesa, Stepha Curryja, Russella Westbrooka, Kawhija Leonarda, Anthonyja Davisa i drugih SAD je osvojio zlato s pobjedom od 30 razlike nad Srbijom. Bilo je tijesnih utakmica, ali ishod finala nije bio upitan. No, to bi se moglo promijeniti u Tokiju 202o. SAD će i tada imati najveći izbor sjajnih košarkaša, ali diljem svijeta niču ozbiljni talenti. Najbolji primjer toga je draft 2016. deset od 16 košarkaša rođeni su izvan SAD-a. Četiri bi zemlje posebno mogle imati zvjezdanu moć do Tokija. Isrpričavamo se Španjolskoj, Srbiji, Litvi, Grčkoj i Njemačkoj, ali postoji veća opasnot po dominaciju SAD-a u košarci", piše Nation te nabrajaju kako je riječ o Francuskoj, Hrvatskoj, Australiji i Kanadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova generacija

Navode kako je za očekivati da će se na Igre u Tokio vratiti BojanBogdanović, Dario Šarić, MarioHezonja i DarkoPlaninić, dok tamo vjerojatno neće biti RokaUkića i Krunoslava Simona koji će tada imati po 35 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, kažu kako je Šarić s 22 godine na ovom turniru odigrao dobro te je pokazao rijedak talent na poziciji četvorke. S druge strane, navode kako Hezonja ima nevjerojatan talent kao šuter i strijelac te da s 21 godinom tek počinje grebati ispod površine.

"Bit će spremni za velike stvari u Tokiju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njih, dolazi i DraganBender, koji će 2020. imati tek 22 godine, a bio je četvrti pik na draftu. Također spominu i IvicuZubca te AntuŽižića "par 19-godišnjaka koji igraju na poziciji centra te su također izabrani na draftu", završavaju Amerikanci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo