ALLEGRI SVE BLIŽE IZLAZNIM VRATIMA JUVEA: / Talijani mu već pronašli trojicu mogućih nasljednika

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Nakon što su ispali u ligi prvaka od Ajaxa krenule su priče o trenerskoj smjeni

10.5.2019.
15:21
AFP
VOYO logo

S obzirom na to kakve se informacije pojavljuju u talijanskim medijima čini se da Max Allegri od iduće sezone više neće biti trener Juventusa. Neki, poput, La Repubblice, već su pronašlo trojicu trenera koji bi na mogli naslijediti.

Pochettino prva želja

Maurichio Pochettino, Gian Piero Gasperini i Leonardo Jardim glase kao favoriti, A prvi među njima je se senzacionalni trener Tottenhama, koji je svoju momčad prije dva dana uveo u finale Lige prvaka. U njemu navodno vide idealnu alternativu za Pepa Guardiolu, koji je ranije glasio kao najveća želja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Tottenham Hotspur's Spanish striker Fernando Llorente (L) and Tottenham Hotspur's Argentinian head coach Mauricio Pochettino celebrate at the final whistle during the UEFA Champions League quarter final second leg football match between Manchester City and Tottenham Hotspur at the Etihad Stadium in Manchester, north west England on April 17, 2019. - The match ended 4-4, but Tottenham progress to the semi finals on goal difference. (Photo by Anthony Devlin / AFP)

Što se tiče ostalih, Juveu je za oko zapeo Gasperini nakon sjajne sezone Atalante. Riječ je o njihovom nekadašnjem igrsču i treneru mlade momčad od 1994. do 2003. Superagent Jorge Mendes pak navodno želi progurati svog kandidata Jardima, On se vratio u Monaco u siječnju nakon što su ga nekoliko mjeseci ranije potjerali zbog lošeg ulaska u sezone. No, Thierry Henry je bio još gori pa su Francuzi opet posegnuli za Portugalcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo