DERBI NA SAN SIRU

ALLEGRI O POVRATKU VATRENIH: ‘Jedan će dobiti priliku u subotu, a nadam se da će se drugi uskoro vratiti’

Trener talijanskog Juventusa Massimiliano Allegri najavio je da bi Mario Mandžukić mogao zaigrati na subotnjem derbiju protiv Milana na San Siru.

To znači da se oporavio od ozljede aduktora desne noge koju je zadobio prošlog vikenda na utakmici s Udineseom. Zbog toga je, inače, propustio gostvanje kod Loyna.

“Higuain i Dybala odlučno surađuju, ali planiram i Mandžukiću dati priliku protiv Milana”, izjavio je Allegri. S druge strane na raspolaganju neće imati Marka Pjacu i Giorgija Chiellinija. Dodao je i kako se nada da će uskoro imati Pjacu na raspolaganju.

Talijan je, inače, trenirao Milan od 2010. do 2014. pa je izrazito zadovoljan što klubu ove sezone ide prilično dobro.

“Odlični su ove sezone i sretan sam zbog toga. Imaju odlične mlade igrače i vrhunskog trenera. To je dobro za talijanski nogomet”, rekao je Allegri. Osvrnuo se i na činjenicu da je vladavina Silvija Berlusconija u Milanu stigla kraju.

“Tužan sam jer je on stvarao povijest Milana posljednjih 30 godina. Emotivno sam povezan s njim i Adrianom Gallianijem. Tužno je to vidjeti, ali svijet se mijenja. Jedini klub na svijetu koji ima site vlasnike 100 godina je Juventus”, kazao je Talijan.

Povratak na Net.hr