ALEN HALILOVIĆ SE VRAĆA U BARCELONU! / Evo plana za spašavanje mlade hrvatske zvijezde

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Alen Halilović vraća se u Španjolsku, štoviše, u Barcelonu, a njegov novi klub bit će Espanyol!

22.12.2016.
11:47
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Tako pišu SN, pozivajući se na neimenovane španjolske izvore. Još nije jasno hoće li Barcelonin gradski suparnik otkupiti Alenov ugovor ili će u Espanyolu završiti na posudbi.

U HSV-u propada

Jasno je da Halilović ove zime mora otići iz HSV-a, jer svaki novi dan proveden u klubu sa sjevera Njemačke, za njega je korak unazad u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone Alen je skupio tek šest utakmica u dresu HSV-a, a nakon odlaska Bruna Labbadije, novi trener Marcus Gisdol još je manje računao na mladoh hrvatskog reprezentativca.

Halilović je prošlu sezonu proveo na posudbi iz Barcelone u Sportingu iz Gijona i skupio iskustva u Primeri. Odigrao je čak 36 utakmica uz učinak od tri gola i pet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, umjesto da krene još bolje, sve je nakon kraja sezone krenulo nizbrdo za Halilovića. Prvo ga je izbornik Ante Čačić izostavio iz momčadi Vatrenih za Euro, a onda je za pet milijuna eura završio u HSV-u gdje je ostao manje-više, prikovan za klupu.

Primera mu više odgovara nego Bundesliga

Još do prije par dana, Halilović je govorio da se želi dokazati u Njemačkoj, no činjenica je da mu Primera kao liga puno više odgovara nego Bundesliga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska mu je očito sudbina, jer su ga ovo ljeto iz Sportinga pokušali dovesti Valencia u prvom redu, a zatim i Villarreal. Ovaj transfer mogao bi se realizirati u već siječnju, a Halilović ne bi imao problema s prilagodbom, već je jednu sezonu proveo u drugoj momčadi "blaugrane" pa Barcelonu poznaje jako dobro. Samo da se ne zabuni pa ode na Camp Nou umjesto na stadion Cornella-El Prat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo