ALARM U MAKSIMIRSKOJ 128: / Nakon novog kiksa Zdravko Mamić posjetio Peteva

Image
Image

Remi s Istrom na Maksimiru dotukao je nogometaše Dinama.

18.11.2016.
23:48
VOYO logo

Poslije utakmice većina je izbjegla novinare te su se sjurili u svlačionicu. Kako javlja Goal većina Dinamovih nogometaša pobjegla je na drugi izlaz, osim Livakovića i Fiolića.

Image
OKO SOKOLOVO IMAT ĆE PUNE RUKE POSLA: /

Pogledajte spornu situaciju iz koje je Dinamo poveo

Zanimljivo je da se poslije prosipanja vrlo bitnih bodova u borbi za naslov prvaka i Zdravko Mamić prošetao do trenerske kabine. Tamo se dugo zadržao sa stručnim stožerom te se raspravljalo o još jednom kiksu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane nogometaši Istre bili su u dobrom raspoloženju. Kako i ne bi kad su prekinuli niz od 13 poraza na Maksimiru.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlično smo odigrali i zasluženo osvojili bod. Ne priča mi se suđenju, ali je Schildenfeld morao dobiti crveni jer ga je lopta pogodila u ruku te je tako zaustavio pogodak. Možemo biti ponosni. Bili smo baš dobri. Oni su bili neprepoznatljivi, ali znam da će se podići. Rijeka je danas miljama od Dinama", rekao je Valentino Stepčić poslije utakmica.

S njiim se složio i Goran Roce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaslužili smo remi. Neću komentirati suđenje u prvom poluvremenu, a u drugom je bilo dobro. Čestitam suigračima i stručnom stožeru. Ovo je veliki uspjeh", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo