TO IM NIJE TREBALO

ALARM U MAKSIMIRSKOJ 128: Nakon novog kiksa Zdravko Mamić posjetio Peteva

Remi s Istrom na Maksimiru dotukao je nogometaše Dinama.

Poslije utakmice većina je izbjegla novinare te su se sjurili u svlačionicu. Kako javlja Goal većina Dinamovih nogometaša pobjegla je na drugi izlaz, osim Livakovića i Fiolića.

OKO SOKOLOVO IMAT ĆE PUNE RUKE POSLA: Pogledajte spornu situaciju iz koje je Dinamo poveo

Zanimljivo je da se poslije prosipanja vrlo bitnih bodova u borbi za naslov prvaka i Zdravko Mamić prošetao do trenerske kabine. Tamo se dugo zadržao sa stručnim stožerom te se raspravljalo  o još jednom kiksu prvaka.

S druge strane nogometaši Istre bili su u dobrom raspoloženju. Kako i ne bi kad su prekinuli niz od 13 poraza na Maksimiru.

“Odlično smo odigrali i zasluženo osvojili bod. Ne priča mi se suđenju, ali je Schildenfeld morao dobiti crveni jer ga je lopta pogodila u ruku te je tako zaustavio pogodak. Možemo biti ponosni. Bili smo baš dobri. Oni su bili neprepoznatljivi, ali znam da će se podići. Rijeka je danas miljama od Dinama”, rekao je Valentino Stepčić poslije utakmica.

S njiim se složio i Goran Roce.

“Zaslužili smo remi. Neću komentirati suđenje u prvom poluvremenu, a u drugom je bilo dobro. Čestitam suigračima i stručnom stožeru. Ovo je veliki uspjeh”, poručio je.

Povratak na Net.hr