AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE...: / Uspjela Hajdukova 'generalka' za Slovan

Image
Foto: AFP, Miranda Cikotić

Nogometaši Hajduka imali su uspješnu "generalku" pred ključnu utakmicu doigravanja u Europskoj ligi.

23.8.2015.
23:05
AFP, Miranda Cikotić
VOYO logo

Trener Damir Burić odlučio je odmoriti napadača Francka Ohandzu, a priliku je odlično iskoristio Elvir Maloku. U 19. minuti bio je precizan iz udarca s ruba kaznenog prostora i svladao osječkog vratara Mikulića.

Besek napravio dvije izmjene do poluvremena

U 23. minuti Hajduk je mogao povećati prednost. Slobodni udarac izveo je Sušić, a Milović glavom pogodio gredu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dražen Besek, nezadovoljan igrom svoje momčadi, do poluvremena je već napravio dvije izmjene. Umjesto Rocea je ušao Mihaljević u 38. minuti, a u 42. Štrkalj je zamijenio Peroševića. No, gosti su ostali bez bodova u Splitu.

Zanimljivo, ponovno je na Hajdukovoj utakmici zapaljena baklja, samo jedna, a većina od 8000 navijača izviždala je taj potez. Naplaćao se Hajduk kazni zbog bakljadi, a jednu su njegovi navijači izveli i u Liberecu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Caktaš i Bencun zaključili posao

Kiša je u nastavku zamijenio Maglica, koji je na dar prije utakmice dobio dres s brojem 100. Toliko je utakmica odigrao za "bijele". U 87. minuti Caktaš je povisio na 2:0, a kad se pomislilo da je to konačni rezultat, u prvoj minuti sudačke nadoknade za 3:0 pogodio je Bencun. Hajduk se može mirno pripremati za Slovan.

Slaven s 2:1 bolji od Zagreba

Slaven Belupo je u dvoboju začelja pobijedio Zagreb 2-1 osvojivši važne bodova. Strijelci za sastav iz Koprivnice bili su Gregurina (18) i Ejupi (41-11m), a za goste je zabio Medić (90+14). Utakmica je zbog nestanka električne energije prekinuta na 15 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Dinamo sa 13 bodova, Rijeka i Split imaju po 11, a Hajduk, Istra i Inter po 10 bodova. Na začelju je Zagreb s tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo