'AJMO SE POTUĆI S NORVEŽANIMA U POLUFINALU': / Rukometaši u transu nakon velike pobjede

Image
Image

Hrvatska rukometna reprezentacija plasirala se u polufinale svjetskog prvenstva u Francuskoj nakon što je u susretu četvrtfinala u Montpellieru pobijedila Španjolsku 30-29 (17-15).

24.1.2017.
23:01
VOYO logo

"Stvarno sam pod velikim dojmom. Čestitam dečkima na zalaganju, trudu i vjeri da to možemo i eto u polufinalu smo", kazao je Jakov Gojun za RTL poslije utakmice.

Image
BRAVO KAUBOJI: /

Veličanstvena Hrvatska nakon velike drame srušila Španjolce i prošla u polufinale SP-a!

"Hoće li ovakva igra biti dovoljna za Norvešku? Što i sada niste zadovoljni. Zašto me to pitate. Mislim da smo danas bili jako dobri. Budemo li igrali ovako pokretljivo u napadu mislim da će Norvežani imati problema", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je kamerama prišao Domagoj Duvnjak, ali vidno potresen nije mogao reći niti riječi, ali zato je Manuel Štrlek imao što za reći.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je li ovo naša najbolja utakmica do sada? Nadam se da nije. Sve nam se otvorilo. Pokazali smo jednu jako dobru igru, veliko zajedništvo i htio bih čestitati dečkima sjajnoj igri i vrhunskom rezultatu na SP-u. Sada je sve na nama i sve je otvoreno i ajmo se potući s Norvežanima u polufinalu. Možemo s njima i dat ćemo sve do sebe", rekao je Štrlek.

"Bila je ovo odlična utakmica, igrali smo dobro i u obrani i u napadu, sve što smo planirali smo i ostvarili, bili smo bolji cijelu utakmicu. Nadam se da ovo nije naš maksimum. Imali smo grešaka koje se daju popraviti, Norvešku dobro poznajemo, nadam se da ćemo se pripremiti i proći dalje", komentar je Ivana Stevanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo