SUSPENDIRANI DINAMOVAC

ADEMI OTVORIO DUŠU: “Želio sam prekinuti karijeru”

Dok se njegovi suigrači u Španjolskoj pripremaju za nastavak sezone, Dinamov dokapetan Arijan Ademi ostao je u Zagrebu gdje se priprema za nastup u četvrtoj ligi.

Naime, kao što je poznato Ademi je suspendiran zbog dopinga pa se ne smije profesionalno baviti nogometom, odnosno ne smije igrati u prve tri hrvatske lige.

‘Nogomet je moj život’

“Teško je uopće riječima opisati što sam sve prošao od prvog pozitivnog testa do danas. Kroz glavu mi je svašta prolazilo, kako dalje i što učiniti, a naravno da mi je na pamet palo i ostaviti se nogometa, ali kako vrijeme prolazi tako nestaju i dvojbe jer nogomet je moj život” , izjavio je Ademi u razgovoru za klupsku stranicu.

UEFA ga je suspendirala na četiri godine, a trenutno je u tijeku proces žalbe. No, veznjak Dinama o tome ne smije pričati, a dok mu ne prođe suspenzija mogao bi zaigrati za zagrebačku Kustošiju.

“Vidio sam to i čuo kombinacije, ali ne znam baš konkretno previše o tome. Iskreno, prepustio sam sve ljudima u Dinamu i siguran sam da će, kao i uvijek, naći najbolje rješenje za mene. Ja samo želim igrati nogomet i apsolutno nemam ništa protiv odlaska u Kustošiju. Dapače, rado bih prihvatio to”, kaže Ademi te dodaje:

Arijan Ademi
Arijan AdemiFoto: Goran Stanzl/Pixsell

Sve za pobjedu

“Davat ću sve od sebe kao što sam davao i u Dinamu. Liga prvaka, HNL ili četvrta liga ja znam samo dati sve što mogu i napraviti sve za pobjedu. Četvrta liga je sada moja realnost i vjerujte da ne bih išao tamo da ne mislim uvijek davati 100 posto”. Za kraj je ispričao kako se osjećao kada mu sve ovo dogodilo.

“Znam koliko su svi bili šokirani kad mi se ovo sve dogodilo. Bio sam i sam u šoku i dugo nisam mogao vjerovati. Ipak, još me više pozitivno oduševilo kako su ljudi oko mene reagirali. Prijatelji, klub, obitelj pa čak me i mediji podržavaju. Veliko hvala svima što vjeruju u mene, to mi je golemi poticaj da nastavim, a posebno bih se zahvalio mojem klubu koji je čitavo vrijeme uz mene i na raspolaganju. Puno to znači u ovako teškim trenucima za mene”, završio je.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr