ADEMI 500 DANA BEZ NOGOMETA: / Stigao odgovor CAS-a, u Dinamu opet razočarani

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
15.2.2017.
11:31
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Ademi i Dinamo morati će se strpiti još mjesec dana, CAS je najavio kako će konačnu presudu u ovom slučaju donijeti 17. ožujka. U Dinamu su se nadali da bi konačno rješenje za Ademija moglo stići danas, kako bi bivši Dinamov kapetan mogao zaigrati u drugom dijelu prvenstva.

Umjesto nogometa, igra tenis i padel

Iako je već više od 500 dana bez nogometa, zabranjeno mu je čak igrati i za amaterske momčadi, Ademi redovito vježba, igrajući tenis i padel i prema informacijama iz Dinama, ne bi mu trebalo dugo vremena da uđe u formu. Dodali bismo, ako može Sammir...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ademi je posljednju utakmicu za Dinamo odigrao 3. listopada 2015. protiv zaprešićkog Intera. Nakon toga stigao je laboratorijski nalaz uzet iz uzorka nakon Dinamove pobjede u Ligi prvaka protiv Arsenala kojim je utvrđeno kako je u krvi igrača pronađen nedozvoljeni stanozolol.

Dinamo tvrdi kako ima dokaze da Ademi nije kriv

UEFA je odlučila biti oštra prema Dinamovom igraču i odredila mu maksimalnu kaznu od četiri godine suspenzije. U maksimiskom klubu su uvjereni u Ademijevu nevinost, jer tvrde kako imaju dokaze o tome da su suplementi koje je igrač uzimao bili onečišćeni spornom supstancom, a proizvođač to nije nigdje navedeo na etiketi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uglavnom, već se nekoliko puta odgađala konačna odluka CAS-a, trebat će se Dinamo i Ademi, koji je do tada bio jedan od najboljih igrača "plavih", strpiti još mjesec dana...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo