Abramovič oterao Di Matea

Nakon serije loših rezultata u Ligi šampiona

21.11.2012.
17:46
VOYO logo

Aktuelni prvak Evrope londonski Čelsi objavio je danas da Italijan Roberto Di Mateo dobio otkaz, pošto je klub na korak od eliminacije u Ligi šampiona.

"Fudbalski klub Čelsi prekinuo je jutros saradnju sa menadžerom Di Mateom. Poslednji nastupi i rezultati nisu bili dovoljno dobri", navodi se u saopštenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelsi je poražen sinoć u Torinu od Juventusa sa 3:0 i sada se nalazi na trećem mestu E grupe LŠ sa minimalnim šansama da se plasira u nokaut fazu.

U poslednjem kolu klub sa Stamford Bridža dočekuje danski Nordsjiland, dok se u Donjecku sastaju Šahtjor, koji je osigurao osminu finala, dok je Juventusu dovoljan bod da mu se pridruži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju da ne uspeju da se domognu narednog kruga takmičenja, fudbaleri Čelsija postali bi prvi aktuelni šampioni koji nisu uspeli da prođu prvi krug takmičenja u narednoj sezoni.

Iako su "plavci" na trećem mestu u Premijer ligi, u poslednje četiri utakmice ostvarili su samo jedan trijumf, i to u gostima protiv Totenhema. Rezultatska kriza koja traje več nekoliko nedelja naterala je vlasnika kluba ruskog milijardera Romana Abramoviča da smeni Di Matea koji je tako postao sedmi trener koji je od 2003. godine dobio otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo