A TEK SU IH PRIZNALI: / Kosovo strepi od izbacivanja iz svih natjecanja

Image
Foto: AFP, JUSSI NUKARI

Nogometna reprezentacija Kosova, koja je posljednje priznata članica FIFA-e i UEFA-e, mogla bi biti izbačena iz tih nogometnih saveza.

2.1.2017.
16:58
AFP, JUSSI NUKARI
VOYO logo

Predsjednik saveza Fadil Vokrri strepi od najgore odluke za kosovski nogomet i iščekuje odluku sportskog arbitražnog suda (CAS) na tužbu koju je, dakako, pokrenuo srpski savez.

FSS smatra da su Kosovari primljeni u članstvo nogometnih organizacija mimo propisa, prema kojima to može biti samo reprezentacija države priznate od Ujedinjenih naroda, što Kosovo nije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Strahujemo zbog političkih razloga'

"Strahujemo prije svega zbog političkih razloga, a onda i zbog nedostatka infrastrukture. Ako se ovako nastavi, ne vidim kako ćemo ostati u FIFA-i i UEFA-i", rekao je Vokrri za portal Kalzo, a prenose Nezavisne novine.

Čelnici UEFA-e odbili su sufinancirati plan o renoviranju stadiona u Prištini vrijedno 3,8 milijuna eura. Kosovo mora svoje utakmice igrati u susjednoj Albaniji, tako je i protiv Hrvatske reprezentacija igrala u Skadru i tu utakmicu izgubila s 0:6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kosovo je naknadno ubačeno u skupinu s Hrvatskom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i trenutačno je posljednje na ljestvici s jednim bodom u skupini I.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo