A DOŠAO BI "NA KOLJENIMA": / Real odbio povratak sina razmetnog

Image
Foto: AFP

Angel Di Maria postao je svjestan kako je napravio najveću životnu pogrešku kad je prošlog ljeta odlučio otići iz Reala.

17.7.2015.
10:57
AFP
VOYO logo

I sad bi nazad, španjolski ABC piše kako bi se Argentinac "na koljenima" vratio iz Manchestera u Madrid, ali kraljevski klub ostao je tvrdog srca na molbe svog bivšeg igrača.

Perez mu nije dao povišicu

Di Marijin transfer u ljeto 2014. postao je rekordan u Premier ligi jer je Manchester United platio Realu čak 75 milijuna eura. Di Maria je bio nezadovoljan plaćom na Santiago Bernabeuu, tražio je osam milijuna eura, ali mu predsjednik kluba Florentino Perez nije želio dati povišicu. Sad Di Maria daje i "popust", ali Real je ostao tvrdog srca prema igraču koji je svojim zahtjevima lani narušio klupsku hijerarhiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Unitedu je Di Maria zarađivao 400.000 eura tjedno, ali na Old Traffordu kod Louisa van Gaala nije naigrao. Mučile su ga i ozljede, loša engleska klima, a o odlasku s Otoka definitivno je odlučio kad mu je opljačkana kuća.

"U Engleskoj nema sunca"

"Hladno je i oblačno, u Engleskoj nema sunca od listopada do ožujka", požalio se Di Maria koji je za crvene vragove odigrao 32 utakmice i zabio tek četiri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da ga Real ne želi, za Di Mariju se zanima PSG. Igračev agent Jorge Mendes viđen je u Parizu na pregovorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo