SJAJNA MESSIJEVA GESTA POVODOM RUŠENJA VELIKOG REKORDA: / Svakom vrataru kojem je zabio sad je poslao pivu

Image
Foto: Profimedia

Među primateljima je bio i talijanski vratar Gigi Buffon, koji je dobio svega dvije boce, a na posljednjem meču Lige prvaka Barcelona-Juventus je sačuvao mrežu netaknutom

25.12.2020.
18:41
Profimedia
VOYO logo

Zvijezda Barcelone i argentinske reprezentacije imao je najposebniji božićni poklon, uz suradnju jednog od svojih sponzora poslao je pivo svakom vrataru kojem je zabio barem jedan od ukupno 644 gola u dresu Barcelone

Barcelona je prije dva dana slavila na gostovanju kod Valladolida s 3:0, a jedan pogodak je postigao i Messi, te je time pretekao Pelea i sa 644 gola zasjeo na tron ljestvice strijelaca u dresu jednog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Buffonu dvije

Messi je svakome vrataru poslao onoliko boca piva koliko im je dao golova, a rekorder je bivši vratar Valencije Brazilac Diego Alves, koji je za Božić dobio čak 21 bocu piva. Do njega je odmah bivši čuvar mreže Reala Iker Casillas sa 17.

Među primateljima je bio i talijanski vratar Gigi Buffon, koji je dobio svega dvije boce, a na posljednjem meču Lige prvaka Barcelona-Juventus je sačuvao mrežu netaknutom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Leo je postigao izuzetan rekord, a da bi ga ukrotili, trebali bi promijeniti nogometna pravila", kazao je vratar Juvea. Na svakoj boci je inače i redni broj Messijeva gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo