KOVAČ POKAZAO ZUBE ZVIJEZDI BAYERNA, BRACO ODMAH REAGIRAO I PODRŽAO HRVATA: / 'Ne shvaćam zašto se žali'

Image
Foto: Profimedia

Sportski direktor najavio je da bi veznjak mogao otići

21.8.2019.
8:50
Profimedia
VOYO logo

Renato je igrao tri puta od početka sezone. Protiv Borussije u Superkupu dobio je 20 minuta, u kupu je bio starter, a ovog vikenda je opet igrao iako možda manje nego inače. Stoga nisam baš shvatio zašto se žalio. Prijelazni rok traje do 2. rujna i sve su opcije otvorene..

Tim je riječima sportski direktor Bayerna HasanSalihamidžić prokomentirao 'slučaj Renato Sanches'. Portugalac se, naime, pobunio zbog male minutaže, a kako je to napravio jasno bivši izbornik Niko Kovač odlučio je reagirati. Kaznio je veznjaka s deset tisuća eura te mu poručio kako neće više tolerirati stvari koje su se lani događale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Bayern Munich's Portuguese midfielder Renato Sanches wipes his nose beside of Liverpool's Croatian defender Dejan Lovren (R) during the second Audi Cup football match between FC Bayern Munich and FC Liverpool in the stadium in Munich, southern Germany, on August 1, 2017. / AFP PHOTO / Christof STACHE

Čudo od djeteta

“Nisam ljut, normalno razmišljam o tome, ali situacija za mene nije dobra. Nisu me pustili ovog ljeta, ali pet minuta igre kao danas mi nije dovoljno, to je sve što ću reći”, izjavio je za Kicker nakon utakmice Portugalac te naglasio da želi potražiti novi klub.

Sanches je stigao iz Benfice prije tri godine kao pravo čudo od igrača nakon što je bio sjajan na Europskom prvenstvu u momčadi Fernanda Santosa koja se okrunila europskom krunom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo