Stanija piše knjigu

U svom književnom prvencu starleta će se baviti i muškarcima koji su obeležili njen život

Po ugledu na sestre Kardašijan, koje su objavile knjigu o svojim životima, i Stanija Dobrojević je odlučila da napiše autobiografiju! Osim otkrivanja imena muškaraca koji su obeležili njen život, Stanija će u novoj knjizi opisati i detinjstvo, kao i period kada je u ratu izgubila oca.

Istina je da sam počela da pišem knjigu o svom životu. I ranije sam planirala da izdam autobiografiju, a mislim da je sada idealan trenutak za to. Ne želim da otkrivam sve detalje, ali mogu da kažem da će biti veoma zanimljivo i da u knjizi neću pričati samo o muškarcima, već i o detinjstvu i ratnom periodu, kada sam izgubila tatu – ispričala je Dobrojevićeva za “Alo!” i dodala da ima veliku podršku prijatelja.

Nedavno sam počela da pišem i blog, gde se mogu videti moji stavovi i mišljenja. Velika podrška u ovome mi je svakako porodica, ali i bliski prijatelji, koji veruju da će knjiga naići na simpatije publike, pa ne mogu da dočekaju dan kada će se naći u prodaji. Naravno, do tada će proći mnogo vremena – kaže Stanija Dobrojević.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr