Dečko Ljube Pantović, koja je na „Farmi“, napravio dete njenoj maloletnoj ćerki (FOTO)

Vodi „Preljubnike“, a preljubnici su joj u kući

Dok se kik bokserka Ljuba Pantović, poznata i kao voditeljka emisije “Preljubnici”, nalazi na “Farmi”, gde se bori za glavnu nagradu, u kući joj se dešava prava porodična drama, a da ona za to ni ne zna, piše “Kurir“.

Naime, njena 16-godišnja ćerka je navodno u drugom stanju sa Ljubinim 34-godišnjim dečkom, Aleksandrom Čabarkapom, koji je, iako je u zvaničnoj vezi sa Ljubom, ima troje dece i čeka četvrto.

Preljuba se, navodno, desila odmah nakon što je Ljuba otišla na “Farmu”, a Ljubin bivši dever, odnosno, rođeni brat njenog bivšeg muža koji je trenutno u zatvoru, to ovako opisuje:

Ljubina maloletna ćerka

Kada je Ljuba otišla u rijaliti, to veče čuo sam čudne zvuke u delu naše porodične kuće u kojem živi moja bratanica. Kod nje je bio Aleksandar i delovalo mi je kao da imaju seks. On se po Kaluđerici hvali kako je ona u drugom stanju, a supruga mu čeka četvrto dete. Pošto sam joj stric, predlagao sam joj da je vodim kod lekara na ultrazvuk. Ona je odbila. Ja nemam drugog dokaza da je trudna, osim njenog priznanja koje sam snimio -, rekao je Srba i dodao da je prijavio policiji zlostavljanje maloletnog lica i pretnje koje je dobijao od Čabarkape:

Fotografija koju je Ljuba okačila na svoj Facebook profil 30. septembra 2012. godine uz komentar: Cake I made for my daughter :-))) for she’s 16th birthday tommorow :-)

Pretio je da će me ubiti. Da će od mene napraviti teškog invalida! Naravno da se plašim! Policija je došla u našu ulicu, ali im je Aleksandar pobegao. Imao sam dojavu da je pucao na njih, ali su mi posle rekli da to nije bio on.

Ljuba i njena maloletna ćerka

“Kurir” je u međuvremenu došao u posed pisama koje je Aleksandar slao Ljubinom bivšem mužu u zatvor i u kojima mu piše da voli njegovu ćerku i da ga ne zanima njegovo mišljenje o njihovom odnosu. On u pismima takođe kaže i da će otkačiti Ljubu, čim bude izašla sa “Farme”.

prvo Pismo je poslao dvadesetak dana nakon što je Pantovićeva otišla u rijaliti. Datirano je na 7. april, a mi vam prenosimo samo neke od najzanimljivijih rečenica:

Tvoja ćerka je moj život

Ćao, Đole, evo da ti napišem i ja koju reč, mada svu ovu situaciju možda nisi mogao ni da zamisliš… Pomoći ću ti sve što bude trebalo jer je tvoja ćerka, tvoja mezimica ušla u moj život i nikad neće izaći! Idemo svuda gde ona hoće, od splavova do kafića, i znaj da sad ide redovno u školu… Što se tiče nje, nemoj ništa da se sekiraš i nerviraš… Bili smo skoro na Zlatiboru tri dana, bilo je lepo, a ići ćemo uskoro i na Kopaonik jedan vikend…

Nekoliko dana kasnije poslao je i drugo pismo:

Pozdravlja te zet Čabri

Uopšte me ne interesuje šta misliš o njenom i mom odnosu i da li se s tim slažeš ili ne. Ti tu apsolutno ništa ne možeš da promeniš i to dobro znaš. Naš odnos nije avantura, već prava i ozbiljna veza, a to će pokazati vreme. Đole, znaj to! Ljuba je na Farmi i kad bude izašla, reći ću joj za ćerku i mene, nju ću da otkačim odmah.

U trećem pismu Aleksandar Karađorđu ponovo piše da ne bude tvrdoglav i da mu se obrati za bilo šta, a to pismo završava rečima:

Za sve što ti treba mi smo tu. Toliko od tvog zeta Čabrija – Saše!

Produkcija neće da obavesti Ljubu o tome šta se dešava

Ljubin bivši dever Srba Subotić saopštio je produkciji “Farme” šta se dešava, međutim, Darko Popović, PR Pinka, kaže da oni nisu dužni da je obaveste o tome.

Ljuba sa maloletnom ćerkom u provodu

Takmičari rijalitija „Farma“ potpisali su ugovor o izolaciji. Mi nismo dužni da se brinemo o njihovim privatnim problemima u spoljnom svetu, niti smo dužni da im prenosimo informacije iz spoljnog sveta, pogotovo ako su neproverene. Kao i do sada, obaveštavaćemo ih samo o eventualnim ozbiljnim bolestima najbližih članova porodice ili smrtnim slučajevima.

Čabarkapa tražio 3.000 evra za izjavu Kuriru

Da bi ispričao svoju verziju priče, Aleksandar Čabarkapa tražio je da mu “Kurir” do utorka uplati 3.000 evra.

Ljuba i Aleksandar Čabarkapa

To što si napisala nije istina. Ako hoćeš da dobiješ intervju, moraće firma da plati nekoliko somića evra, više nema džabe ni kod babe. Zašto bi ja tebi za džabe podizao tiraž? To se plaća. Plati do utorka 3.000 evra i dobićeš pravu istinu. Vi mene nazivate pedofilom i verujete onom narkomanu Srbi. Njegov brat, koji je u zatvoru, ima devojku od 17 godina, to je bre pedofilija. Ma bolje da ti ne pričam šta ja sve znam – kazao je Aleksandar novinarki “Kurira”.

Kada su mu novinari “Kurira” saopštili da mu neće dati ni dinara, burno je reagovao.

Videćemo se na sudu, ne možeš ništa da dokažeš jer ja imam prave dokaze, a ti ćeš da ostaneš bez posla. Jedino ako mi nabaciš neku drugaricu, ali pazi, da bude top-model, onda možemo da se dogovorimo – poručio je Čabarkapa.

U međuvremenu je i Ljubina ćerka poslala ocu pismo u zatvor i u tom pismu ona objašnjava da je Čabarkapa najbolji za nju od svih u Kaluđerici:

Ti znaš da je on mnogo bolji za mene nego bilo ko drugi iz Kaluđerice… Jedino me boli šta ćeš ti da kažeš na sve ovo, a što se tiče Ljube, ti znaš da se ne potresam baš toliko. Zasad je divan i nežan… Znam da ćeš da se razočaraš u mene i da će ti sve ovo teško pasti… -.

Povratak na Net.hr