sf

DNK analiza pokazala da Bigfoot zaista postoji (VIDEO)

Konačno napredak

Istražitelji Bigfoota već neko vreme čekaju na rezultate DNK analize uzoraka koje su pronašli, a za koje su se nadali da će jednom zauvek rešiti misteriju dlakavog humanoida.

Dave Pollajds sada tvrdi da je analiza pokazala da DNK nije ni ljudski, niti životinjski, već sasvim nova vrsta.

Otkriveni DNK nije kao ništa drugo na svetu -, izjavio je za “CBS”.

Takođe navodi da čudnovato biće može da bude visoko do 250 centimetara i da ima oko 400 kilograma. To temelji na brojnim dokazima koje je prikupio tokom godina, a sa više od 50.000 slučajeva godišnje u kojima je viđen “Bigfoot”, prikupljanje dokaza mu nije bilo teško.

Tvrdi i da postoji 900 vrsta dlakavog čudovišta, a ukupnu populaciju u Americi svodi na oko 50.000 jedinki koje obično žive u grupama.

Hoće li ovo jednom zauvek pretvoriti Bigfoota iz mita u stvarnost? Pollajds sumnja u to jer tvrdi da Vlada ne želi da priznat postojanje nečega što ne može da kontroliše. Razgovor sa skeptičnim istraživačem pogledajte u nastavku:

http://CBSDEN.images.worldnow.com/interface/js/WNVideo.js?rnd=263094;hostDomain=video.denver.cbslocal.com;playerWidth=596;playerHeight=472;isShowIcon=true;clipId=8373914;flvUri=;partnerclipid=;adTag=News;advertisingZone=CBS.DENVER%252Fworldnowplayer;enableAds=true;landingPage=;islandingPageoverride=false;playerType=STANDARD_EMBEDDEDscript_EMBEDDEDscript;controlsType=fixed

Povratak na Net.hr