Možda zbog ovoga nemate redovno seks?

Da li ste se zapitali?

Zašto neki muškarci stalno imaju seks, a neki nikako da dođu do svojih pet minuta? Evo nekoliko najčešćih razloga zbog kojih ne praktikujete seks na redovnoj bazi.

Komunikacijske veštine

Ako niste zanimljiv tip, nećete daleko dogurati. Ok, možda ako ste ekstremno zgodni i prirodno talentovani. Znate li šta devojke vole da čuju? To nije ono što vi mislite da će ih impresionirati. Prie je to nešto što volite, u šta verujete, kao i dobra priča. Vaši prijatelji i porodica, zanimljive činjenice i životni ciljevi. I to nije sve, morate da imate pitanja za nju.

Niste dovoljno “agresivni”

Ovo je uglavnom problem ako muškarac nema dovoljno samopouzdanja. Glumite ako treba, ali budite “agresivni” i to s poštovanjem. Ako prolazi vreme, a vi nemate konkretne poteze, ona može da bude frustrirana i razočarana. Izneverićete i nju i sebe.

Previše ste nasrtljivi i “agresivni”

Kao što ne preduzimanje poteza može da bude odbojno, tako i preterana nasrtljivost može da bude odbojna. Ako ste “preagresivni” možete da ostavite utisak kao da samo želite seks i da je ne poštujete.

Nehigijena, neurednost…

Za većinu žena nije važno da se oblačite u skupim prodavnicama, da imate stančinu na atraktivnom mestu i da se šišate u najluksuznijem frizerskom salonu, ali im je važna higijena i urednost.

Loše tehnike

Kako ljubite, kako dirate, kako se odnosite prema ženama, sve je to itekako važno. Ne želite da ostavite utisak kao da nemate pojma šta radite. Obratite pažnju na suptilne znakove koje vam ona daje. Ništa ne ubija raspoloženje kao trapave tehnike.

Povratak na Net.hr