Sandra Bagarić i Ja ljubim… u Poreču

Sandra Bagarić s programom Ja ljubim… stiže u Poreč, gdje će u u petak 17. veljače u Gradskom kazalištu održati koncert u povodu Dana zaljubljenih.

13.2.2012.
11:03
VOYO logo

U pratnji pijanista i supruga Darka Domitrovića, naša je poznata sopranistica za svoju publiku pripremila repertoar sastavljen od glazbenih poslastica ljubavne tematike, a izabrane skladbe ujedno predstavljaju i presjek Sandrine dugogodišnje karijere, tijekom koje je briljirala u brojnim predstavama i operetema poput Madam Troubadour, Grofica Marica, Kneginja čardaša, Šišmiš, Zemlja smiješka, Mala Floramye, Noć u Veneciji, Lijepa Helena, te u popularnim mjuziklima Kabilja Tko pjeva, zlo ne misli i Jalta, Jalta.

Ususret Valentinovu, Sandra Bagarić ovih je dana predstavila i novi video spot za evergreen Ja ljubim… sve u duhu ljubavi koja je, priznaje, glavni pokretač njezine pršteće energije u poslu i životu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koncert započinje u 20 sati, a ulaznice se već mogu rezervirati u Gradskom kazalištu POUP, Narodni trg 1, Poreč, i to telefonom na 052/ 887 218 ili mailom na rezervacije@poup.hr!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo