ORALNA HIGIJENA

Pokloni si zubni implantat

Ugradnja zubnih implantata danas predstavlja najmodernije rješenje kod nedostatka jednog ili više zuba. Prednost ugradnje zubnih implantata je ta da nema potrebe za brušenjem susjednih zdravih i neoštećenih zuba. 

 

Uz pomoć najmodernijeg 3D CBCT i 2D ortopana u Poliklinici ARENA pacijenti mogu dobiti preciznu dijagnostiku i plan terapije. Sam postupak ugradnje zubnog implantata traje oko 15-ak minuta i izvodi se pod lokalnom anestezijom tako da predstavlja rutinski i gotovo bezbolan zahvat. Tim vrhunskih stomatologa u Poliklinici ARENA vodi pacijenta kroz cijeli tretman. Nakon ugradnje zubnih implantata srastanje zubnog implantata s kosti može trajati od 3 do 6 mjeseci, ovisno o organizmu pacijenta i složenosti zahvata.

Postoperativna faza i trajanje oporavka je individualno, ali se u pravilu pacijent odmah vraća svojim svakodnevnim aktivnostima. Na implantate se naknadno postavljaju protetski nadomjesci izrađeni u zubotehničkom laboratoriju Poliklinike ARENA, od kojih materijalom razlikujemo metal-keramičke i cirkon-keramičke zubne krunice. Kako bi lijepi i zdravi zubi potrajali cijeli život, potrebno je pravilno održavati oralnu higijenu, uklanjati zubni kamenac i dolaziti na redovite godišnje kontrole. Tada je najvjerojatnije da će zubni implantati potrajati čitav život.

Kandidati za ugradnju zubnih implantata su sve osobe starije od 18 godina koje žele trajno nadomjestiti gubitak jednog ili više zuba. Ako tražite pouzdano i trajno rješenje javite se u Polikliniku ARENA pozivom na 01/6542-655 i poklonite si zubni implantat.

Iskoristi priliku i prijavi se na besplatan specijalistički pregled!

Stomatološka poliklinika ARENA

Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb

Tel: 01/6542-655

Web: http://www.arenapoliklinika.hr

E-mail: info@arenapoliklinika.hr

Facebook: https://www.facebook.com/Arena Poliklinika/

 

Povratak na Net.hr