PROMO

Poziv na FantaSTikon i Super H.I.K.

U sklopu FantaSTikona, druge po redu konvencije fantastike, igre i znanstvene fantastike koja se održava u Splitu od 22. do 24. srpnja održava se i poddogađaj Super H.I.K. Riječ je o prvom zajedničkom projektu nedavno osnovane splitske udruge F&ST te zagrebačke udruge Igranje.

Super H.I.K. je zamišljen kao putujuća konvencija koju će svake godine ugostiti jedan od suorganizatora. Na ovaj način se potiče ravnopravna suradnja srodnih udruga, te se pruža prilika zainteresiranima iz raznih krajeva da prisustvuju ovom događanju.

Poseban naglasak stavljen je na predstavljanju domaćih autora društvenih igara široj zajednici.

Tako ćemo imati predstavljanje Arcadia Tenebre RPG, steampunk avanture s fantasy elementima duboko ukorijenjenim u Slavenskoj mitologiji. U Urban Decay, domaćem prototipu iz radionice splitskog autora, ćete se boriti za prevlast u distopijskom Gradu u ne tako dalekoj budućnosti. Sven Nemet, autor igara Bialton i Pandook!, imati će predavanje vezano za sreću u društvenim igrama, kreiranju društvenih igara, izdavanju društvenih igara i uvađanju novih ljudi u svijet društvenih igara i još o mnogim drugim zanimljivim stvarima.

Od popularnih igara bit će predstavljene igre kao što su Alchemists, Battlestar Galacticu, Galaxy Trucker, King of Tokyo, Legendary, Mysterium, Star Trek Deck Building Game: The Next Generation i The Prodigals Club.

U sklopu događanja posjetitelji moći se osvojiti i nagrade na turnirima u društvenim igrama kao što su Codenames, Alias, Blood Rage, Catan i 7 Wonders.

Mjesto održavanja konvencije je na adresi  FESB, Split, Ruđera Boškovića 32
Vrijeme održavanja petak i subota 18-24 sata, subota 16-22 sata.
Cijena ulaznica za sva tri dana je 75 kn, za dva dana 55 kn i za jedan dan 35 kn.

Povratak na Net.hr